Oprekening Vervoer

Uw VIP-vervoer, Directievervoer, maar ook een ‘gewone’ verzorgde rit naar uw zakelijke afspraak is bij Apeldoorn Taxi Centrale in goede handen. Wij bieden u een zeer unieke en sfeervolle vervoerswijze, gecompleteerd door zakelijk geklede en kennisrijke chauffeurs, een modern wagenpark en servicerijke ritinvullingen.Apeldoorn Taxi Centrale staat klaar om uw zakelijk vervoer te verzorgen. Wij bieden u de gewenste kwaliteit voor de best mogelijke prijs!

De luxe taxi met gedetailleerde routeplanning, brengt u veilig en stipt op tijd naar uw afspraak. Uiteraard reikt deze taxidienst ook tot over de Nederlandse grenzen.

Zakelijke klanten kunnen behalve contant betalen ook per creditcard de taxi rit betalen of op rekening rijden. U kunt dus makkelijk een taxi voor uw medewerkers of gasten bij ons bestellen, zonder dat er in de taxi moet worden afgerekend. Middels het rijden op rekening kunt u als bedrijf of als instelling snel en efficiënt een taxi reserveren zonder direct af te rekenen. U kunt wekelijks of maandelijks een factuur ontvangen.

Apeldoorn Taxi Centrale heeft twee mogelijkheden, namelijk: privé-chauffeur met of zonder auto. Het kan om vele redenen prettig zijn om tijdelijk over een privé-chauffeur te kunnen beschikken.

U kunt hierbij denken aan: het kunnen (door)werken in de auto (dus geen verloren reistijd) het meenemen van een zakenrelatie naar een bijzonder gelegenheid of vergadering, meerdere afspraken op een dag, het kunnen blijven concentreren op uw werk, geen stress meer om van A naar B te reizen.

Dit kan met uw eigen auto of indien u dit wenst met een luxe auto van Apeldoorn Taxi Centrale
met airconditioning, navigatiesysteem, extra leeslampjes en eventueel een aansluiting voor uw laptop.

Als u verder nog bijzondere persoonlijke wensen heeft, kunnen wij hier vooraf zorg voor dragen. Indien gewenst kan de wagen zodanig uitgerust worden dat deze niet als taxi herkenbaar is.

Zakelijk vervoer
taxivervoerapeldoorn@live.nl

Van
Naar
 
 

( van 1 t/m 4 personen )
( van 1 t/m 4 personen )
( van 5 t/m 8 personen )
( van 5 t/m 8 personen )

Om gebruik te maken van bovenstaande PRIJZEN dient u 24 uur van te voren reserveren !!!.